Enterprise WordPress: Prednosti korišćenja naprednih funkcija

Napisao
Aleks Basara
Objavljeno
12.1.2024

Uvod

WordPress brzo postaje "go-to" izbor za preduzeća svih veličina. WordPress je najbolji sistem za upravljanje sadržajem za preduzeća jer nudi moćne funkcije, jednostavan je za korišćenje i ima bezbednu infrastrukturu. Ali nije dovoljno samo imati WordPress blog. Potrebno je da koristite napredne funkcije programa WordPress ako želite da izvučete što više iz svog poslovanja. U ovom postu ćemo razgovarati o mnogim prednostima korišćenja naprednih funkcija enterprise WordPress-a i zašto je svakom modernom biznisu to potrebno.

Šta je Enterprise WordPress?

Definicija

Enterprise WordPress je snažno, skalabilno rešenje koje spaja WordPress-ovu lakoću korišćenja i fleksibilnost sa bezbednošću i skalabilnošću na nivou preduzeća. Napravljen je tako da timovima za sadržaj i razvoj pruži fleksibilnost WordPress-a, agilnog CMS-a koji napaja više od 40% veba, istovremeno im pružajući sigurnost i pouzdanost koja im je potrebna za rad na poslovnoj skali 1.

Korišćenje u različitim industrijama

Enterprise WordPress je korišćen u mnogim oblastima i preduzećima. U brojnim slučajevima, to je cela osnova digitalnog korisničkog iskustva ili njegov ključni deo. Capgemini, Hachette Book Group, Grupo Abril, News Corp Australia, Penske Media Corporation, The New York Post, iOne Digital, USA TODAY Sports Media, Venture Beat i Kaiser Family Foundation su neka od velikih imena koja koriste biznis WordPress. 2.

Nekoliko specifičnih slučajeva upotrebe obuhvata:

  1. Univerzitet Harvard: Njihov WordPress sajt dobija desetine miliona posetilaca svakog meseca, što šalje ljude na njihovu mrežu podsajtova i sadržaja. Harvard Gazette, glavni informativni sajt univerziteta, je takođe izgrađen na WordPress-u. 3.
  2. TechCrunch: Ova vrhunska tehnološka medijska kompanija koristi WordPress za kreiranje kontrolne table koja je čista, jednostavna za korišćenje i ima interaktivne delove. WordPress sajt za TechCrunch je izgrađen na headless serveru sa upravljanim WordPress hosting-om. 3.
  3. Diznijeve knjige: Diznijeva izdavačka kuća koristi WordPress za čuvanje njihove kolekcije od hiljade poznatih knjiga. Web sajt izgleda kao interfejs za e-trgovinu i povezuje se sa drugim velikim e-prodavcima knjiga.3.
  4. PlayStation Blog: WordPress je korišćen za pravljenje bloga za Sonyjevu poznatu kompaniju za video igre. Oni koriste globalnu podršku WordPress-a da podele svoj sadržaj sa ljudima širom sveta i unaprede svoj SEO na drugim jezicima pored engleskog. 3.
  5. Salesforce: Najveća softverska kompanija na svetu svoju neprofitnu ponudu pokreće na WordPress-u, gde neprofitnim organizacijama i nastavnicima daje pristup svojim CRM alatima i aplikacijama. 3.

Prednosti korišćenja naprednih funkcija u Enterprise WordPress-u

Poboljšana bezbednost

Enterprise WordPress ima bezbednosne alate koji su veoma važni za preduzeća. Napravljen je tako da može da podnese milijarde korisnika i da i dalje bude pouzdan i bezbedan, čak i za najveća preduzeća. 1.

Optimizovane performanse

Enterprise WordPress poboljšava performanse dajući preduzećima alate za analizu i optimizaciju sadržaja koji im pomažu da shvate koji sadržaj najbolje funkcioniše i koji se najbolje prodaje. Ovo poboljšava njihove napore za marketing sadržaja. 1.

Proširena prilagodljivost

Pošto je WordPress ekosistem toliko fleksibilan, preduzeća mogu da zadovolje svoje potrebe sada i u budućnosti bez odustajanja od bezbednosti ili pouzdanosti. Ovo se radi pomoću pažljivo odabranog skupa WordPress alata koji su laki za upotrebu. 1.

Poboljšana saradnja

Enterprise WordPress olakšava ljudima zajednički rad dajući kreatorima sadržaja alate koje oni vole da koriste a koji su laki i fleksibilni. To im omogućava da se kreću brzo koliko i tržište. 1.

Skalabilnost

Enterprise WordPress je napravljen da raste sa potrebama preduzeća. Napravljen je da prima milijarde posetilaca, što ga čini dobrim izborom za velika preduzeća kojima je potrebna jaka i stabilna platforma.​ 1.

Poboljšano korisničko iskustvo

Jedan od glavnih ciljeva poslovanja WordPress-a je da poboljša korisničko iskustvo. To podrazumeva izradu dizajna i korisničkog iskustva koje olakšava ljudima da pronađu ono što žele i olakšava interakciju sa sajtom. To može dovesti do uspešnijih razgovora sa klijentima i veće stope konverzije. 4.

Zaključak

Enterprise WordPress pruža preduzećima svih veličina sistem koji je moćan, skalabilan i bezbedan. Sa fokusom na fleksibilnost, sigurnost, timski rad i korisničko iskustvo, nudi kompletnu platformu koja zadovoljava specifične potrebe velikih operacija.

Enterprise WordPress je dovoljno fleksibilan da se koristi u mnogim različitim oblastima, uključujući tehnološke medijske kompanije, velike fakultete i izdavačke kuće velikih kompanija za zabavu. Njegovu fleksibilnost pokazuje činjenica da se može koristiti na mnogo različitih načina.

Sa boljim bezbednosnim funkcijama, preduzeća mogu da podnesu svoje prisustvo na mreži sa samopouzdanjem i da ne brinu o bezbednosnim rizicima. Njegov optimizovani učinak daje preduzećima dragocene informacije o tome koliko je njihov sadržaj uspešan, što im pomaže da unaprede svoje strategije marketinga sadržaja.

Takođe, Enterprise ima sposobnost da raste. WordPress osigurava da kako preduzeće raste, tako raste i njegov online profil. Njegova sposobnost rasta i visok nivo pouzdanosti čine ga odličnim izborom za preduzeća koja očekuju mnogo web saobraćaja.

Napredni alati Enterprise WordPress-a takođe pomažu korisnicima da imaju bolje iskustvo. Oni omogućavaju izradu dizajna i interfejsa koji su laki za korišćenje, i to pomaže kompanijama da efikasnije konvertuju korisnike i podstiče uspešne interakcije sa kupcima.

Ukratko, biznis WordPress je moćan alat koji kombinuje ono što je poznato i lakoću korišćenja WordPress-a sa snagom, bezbednošću i skalabilnošću potrebnim za poslovne operacije. To je fleksibilna opcija koja može da se menja kako bi se uklopila u potrebe svakog biznisa, zbog čega je mnoge kompanije širom sveta biraju.

Povezane objave

RAG u chatbotovima: Revolucija korisničkog servisa

Integracija RAG-a u chatbotove revolucionarizuje pejzaž korisničkog servisa.

Kako data analitika oblikuje prediktivno modeliranje

Data analitika se pojavila kao kamen temeljac strateškog donošenja odluka širom industrije. U svojoj srži, data analitika podrazumeva sistematsku kompjutersku analizu podataka ili statistike, omogućavajući organizacijama da otkriju akcione uvide iz ogromnih skupova podataka.

5 tipova analitike podataka Pogon donošenje odluka

Analitika podataka se pojavila kao kamen temeljac informisanog donošenja odluka.